Re: Αυτοκίνητο Μέχρι 50.000 Ευρώ!!!
Ας ολόκληρος το συλλογισμό μου γιατί βλέπω ότι το έχουμε κουράσει πολύ το θέμα (Έτσι πιστεύω)
Εγώ προτείνω 350Ζ και όχι s2000 αρχικά γιατί έχουν περάσει και τα δύο από το χέρι μου αλλά (το 350z το 350Ζ το είχα μια βδομάδα ενώ το s2000 το έχει ένα φιλαράκι μου) και γιατί :
1)Είναι καινούργιο μοντέλο σε αντίθεση με το s2000 που είναι παλιό έως πολύ παλιό
2)Αν περάσουν και τα 2 από μπροστά σου πιστεύω ότι το μάτι πέφτει στο 350Z (αν σε ενδιαφέρει αυτό)
3)Καλύτερο στήσιμο έχει το 350Ζ ΣΕ σχέση με το s2000
4)Καλύτερο ήχο το 350z από το s2000
5)Τέλια οδική συμπεριφορά το 350Ζ σε σχέση με το S2000
6)τέλια θέση οδήγησης το 350Ζ σε σχέση με το S2000 που και αυτό έχει επίσης πολύ καλή
7)Υπέρ το s2000 είναι η μεταπώληση σε σχέση με το 350Ζ που είναι πολύ δύσκολο να το σπρώξεις
8)δεν είναι πολύ φορεμένο το 350Ζ
9)το S2000 λιγότερα έξοδα και τέλη / ασφάλιστρα και service και γενικά συντήρηση
10) πιο οικονομικό το s2000 και σε τιμή και σε κατανάλωση βενζίνης σε σςχέση με το 350Z
Υπάρχουν πολλές ακόμα διαφορές αΛλα λόγω χρόνου δεν Μπορώ να τις εκφράσω. Ελπίζω να ήμουν κατανοητός και ότι λέω το λέω ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΡΙΚΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ ΠΟΥ ΕΠΕΣΑΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ
Τώρα όσο για την Ζ4 Δεν ξέρω κάτι
DjBac ελπίζω να σε βοήθησα λίγο γιατί ζαλίστηκα με όλα αυτά που λεμε σε αυτό το topic.
Ότι και να διαλέξεις θα είναι καλό γιατί το διάλεξες εσύ και σου εύχομαι με το καλό να προβείς και στην παραγγελία αυτού που θα διαλέξεις
Φιλικά Πάντα Νώντας