Λοιπόν, αυτές τις 2 εβδομάδες που το αμάξι είναι συνεργείο οδηγώ κυρίως ένα Polo 16V αλλά και A6 με sport ανάρτηση, E12 facelift, Grand Cherokee και PT Cruiser 1.6 ..... ΟΛΑ είναι με μαμά ανάρτηση...
Γνώμη μου είναι πως το E12 σου δίνει την αίσθηση πως οδηγείς mini-van (πολύ ψηλό μαμά).. Γέρνει πολύ και το τιμόνι δεν έχει feedback.. Αλλά αν το μάθεις ναι μεν σε φοβίζει, αλλά στρίβει πολύ καλά!!!
Το Polo καλύτερη θέση οδήγησης, γέρνει υπερβολικά, πετάει πολύ εύκολα κώλο αλλά στρίβει!!
Το Α6 στρίβει παααρα πολύ καλά για 4,6++ μέτρα αμάξι με 1400+ κιλά!! Αλλά με άψογη θέση οδήγησης και καθίσματα..
Το G.Cherokee είναι μόνο για παιχνίδια...
ΤΟ PT 1400 κιλά, πολύ μα πάρα πολύ ψηλή θέση οδήγησης και άσχημη αίσθηση τιμονιού!!
Επομένως έχω να πω πως αν κάποιος μάθει το Corolla μπορεί να στρίψει αρκετά καλά, αν και σε φοβίζει λίγο!!! ααα.. το κιβώτιό του είναι λίγο άθλιο.. Με το Q.shift που έχω βάλει μπορώ να πω πως η αίσθηση βελτιώνεται αισθητά!! Επίσης πάλι καλά που δεν έχει ηλεκτρονικό γκάζι!!! ΤΟ polo σε αυτόν τον τομέα χάνει πάρα πολύ!!!
|