Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 10-05-05, 17:10
mechanicaf Offline:
Κυριλέ Μέλος

Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 302
mechanicaf είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Φιλε Κωστα μηπως για να μην λεμε αερολογιες θελεις να σου πω 4 τουλαχιστον μαγαζια που εγω το εβρισκα εως 1000 ευρω χωρις την τοποθετηση ή θα ειμαι εκτος θεματος;Καλυτερα μαλλον οταν το 2000 εβαλα με 1.2 εκκατομ δραχμουλες(3500 ευρω) τροπετο, μοντελο του 1999,μαυροκαπακο μοτερ με 21500Κμ το οδομετρο μαζι με τοποθετηση και πληρες σερβις ειναι αερολογια;Και τι ειχε το τροπετο(απο μαυροκαπακο τονιζω);μοτερ,πλεξουδα, εγκεφαλο,σασμαν εξαρι μαμισιο,καθισματα,ημιαξονια,μπαρα θολων,αλλο ψυγειο μεγαλυτερο(γιατι ηταν στραπατσαρισμενο),φρενα διπιστονα μπροστα και δισκοφρενα πισω,και το συμπιεστη του α/c του τροπετου και αλλα που ισως ξεχναω.Και οταν καποιος γραφει ακριβως τιμες δεν αερολογει,το αντιθετο μαλιστα ειμαι πολυ συγκεκριμενος! Υ.Γ1) το μοτερ το εχω ακομη πραγμα που αν μη τι αλλο δειχνει σε τι κατασταση το πηρα.και 2)μηπως αληθεια ξερεις ποσα θελει ο ηλεκτρολογος για να στο συνδεσει και ποσα ο μηχανικος για αφαιροτοποθετηση;Αν εχεις την καλοσυνη μου απαντας!Σ'ευχαριστω εκ των προτερων.Φιλικα Δημητρης!
Απάντηση με παράθεση