Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Re: Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων
Παλιά 05-05-05, 19:39
Το avatar του χρήστη Jims192
Jims192 Offline:
Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: E12 TS
Περιοχή: Ξεσσαλονίκη...
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 335
Jims192 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Re: Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων

Χθες το βράδυ επιστρέφοντας απο ελαφρυά τσιπουροοινοποσία στο βόλο,μετα απο κάτι σφήνες που έκανε βρέθηκε μπροστά μου ένα typeR.Σταματήσαμε στο τελευταιο φανάρι που μετά αρχίζει η ΄εθνική' προς Λάρισα.Αυτός μπροστά και εγώ πίσω.Ετσι όπως το είδα πίστεψα οτι θα τό δινε αλλά στην 1η και 2η κόντεψα να περάσω απο πάνω του και με έκοψε.Ανοιξε μετά και άρχισα να δίνω με 3η και 3000στροφές και μέχρι να ξυπνήσει το μοτέρ ειχε φυγει 3 αυτοκίνητα μπροστά.Πήγαμε μέχρι 210 και η διαφορά δεν μεγάλωσε καθόλου...πιστέυω πως αν δεν είχα κρεμάσει με την 3η και έκανα 3 λίγο ποιο γρήγορες αλλαγές θα τον είχα στον προφυλακτήρα.Αυτός μετα έστριψε και μου άναψε τα αλάρμ..τι σημαινε αυτό question οτι χάρηκε που...τα είπαμε ή οτι με σάπισε question εχει πλάκα question δεν μπορεί κάπου θα ξανασυναντηθούμε..ελπίζω και μεχρι τότε να φοράω και καινούργια παπουτσάκια γιατί έτσι το αντισπίν δουλέυει υπερωρίες.Παρεπιπτώντος χθές το απενεργοποιησα για να ξεκινήσω και έφυγα πολύ καλύτερα αν και σπινιάροντας,αλλα με λίγο πάτα-άσε η κατάσταση βελτιώνεται...Μήπως τελικά αυτό το αντισπίν σε κόβει πολύ question γιατί ακούω και το μοτέρ πως κάνει και νομίζεις οτι είναι έτοιμο να σβήσει...