Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 15-04-05, 10:29
Το avatar του χρήστη corollapatra
corollapatra Offline:
Administrator

Μοντέλο: T Sport 5d facelift
Περιοχή: Πάτρα
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 890
corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα
Φίλε sebastian17. Δεν ξέρω πολλά από αυτοκίνητα ούτε είμαι ο super ειδικός για να μιλήσει για τη συμπεριφορά του κάθε μοντέλου. Αυτό που ξέρω όμως είναι ότι το κάθε αμάξι δίνει έμφαση σε κάποιο συγκεκριμένο τομέα. Άλλα στην τεχνολογία, στην αξιοπιστία, στην συμπεριφορά στην οδήγηση, στο desing. Κανένα δεν προσφέρει τα πάντα. Από εκεί και πέρα τα πάντα εξαρτώνται από τις επιθυμίες του υποψήφιου αγοραστή. Δεν νομίζω ότι κάποιος corollakias αγόρασε corolla για να μπαίνει με χίλια στις στροφές! Η corolla είναι ένα καθαρό ιαπωνικό αυτοκίνητο χωρίς ζημιές, χωρίς συχνές επισκέψεις στο συνεργείο (αυτό θα το ξέρεις και ό ίδιος) και με αξιόλογες προσπάθειες (άκρως επιτυχημένες κατά την άποψή μου) να προσεγγίσει τα ευρωπαϊκά αυτοκίνητα στον τομέα της ποιότητας κατασκευής.

Η νέα γενια corolla είναι έτη φωτός καλύτερη από την προηγούμενη με ειδικότητα στην αξιοπιστία και στην καλή ποιότητα. Δεν είναι όμως το αμάξι που θα σε συγκινήσει στο δρόμο γιατί πολύ απλά δεν είναι αυτός ο σκοπός του. Αν πραγματικά σε ενδιαφέρει η απόλαυση της οδήγησης, αυτό που την προσφέρει απλόχερα είναι το focus.

Όμως θα πρέπει να ξέρεις ότι κάθε νέο μοντέλο είναι πιθανόν να βγάλει τις "παιδικές του ασθένειες" στους πρώτους κατόχους του. Οι όποιες ατέλειες θα φανούν στα πρώτα μοντέλα και θα τις διορθώσουν στα επόμενα. Εγώ προσωπικά δεν θα αγόραζα αυτοκίνητο που είναι πρώτη σειρά. Αυτός είναι και ένας από τους λόγους που επέλεξα corolla αφού έχει ήδη κάποια χρόνια στην αγορά και έκανε και facelift.

Φίλε, ξαναλέω για να μην παρεξηγηθώ από κανέναν: Εκφράζω προσωπική και μόνο άποψη. Δεν σημαίνει ότι είμαι και σωστός...