Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από LEFTKOYL";p="
χιλια συγνωμη μου δωσανε και καταλαβα οτι αυτο δεν λεγετε σκουπα που εχω στο αμακσι απλα ειναι σαν το σχημα της σκουπας και λιγο μικροτερη και για αυτο μπερδευτικα στα λεγομενα μου παραπανω.
οταν μπορεσω θα σα; βγαλω φωτος να δειτε πως ειναι.
ελπιζω να καταλαβετε ετσι οπως θα το διατιπωσω:
ειναι το φιλτο κουτι μετα εχει ενα σολινα που κανει τον γυρω της μπαταριας και μετα εχει 15εκ. ενα ανοιγμα σαν της σκουπας αλλα η βλακια κοιταει προς την μεσα πλευρα της μηχανης και οχι απο την μπροστα πλευρα για να περνει κρυο αερα!
υπαρχει περιπτωση να μπει σκουπα στο Ε101 5θυρω και τι πρεπει να γινει, υπαρχουν καποιες φωτογραφιες step by step για καμια αλλαγη ή τιποτα τετοιο;
|
φιλε αυτο το μαυρο πραγμα που λες ειναι ευκολο να δεχτει μετατροπες.αν βγαλεις την μπαταρια θα δεις οτι ενωνεται με ακομα ενα ασπρο κουτι το οποιο βρισκεται μεσα στο θολο. αλλα γιατι θελεις κρυο αερα?δες το εδω
http://www.corollaclub.com/forum/viewtopic.php?t=1174 τωρα οσο για σκουπα δεν εχω δει πουθενα ουτε καν στο εξωτερικο ψαχνοντας σε διαφορα site. τωρα αν ο φιλος κωστας ειδε καποια σκουπα δε σημαινει αυτο οτι το βγαζει καποια εταιρια η καποιος κανει εισαγωγη. ισως εχουν προσαρμοσει κατι. ειναι απλα πολυ δυσκολος ο χωρος επειδη ειναι αρκετα ψηλα το ψυγειο νερου και πολυ χαμηλα το καπο μας.εχω και ενα φιλο που κατασκευαζει σκουπες και δεν υπαρχει καλουπι η καποια ζητηση για αυτο το μοντελο τελως παντων. ελπιζω να βοηθησα. φιλικα πανος