Re: Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων
εχτες γυρνωντας απο γιαννενα καπου στην αμφιλοχια με περασε ενα saxo με παρα πολλα χιλιομετρα. ο πονηρος εγω πηγα να δω τι ηταν. τον εφτασα καταιδρωμενος και διαπιστωνω οτι ηταν πολυ καλο!!!! εκανε μια πουστια και με εβαλε μπροστα του ο τζες και ειπα να δοκιμασω να δω τι λεει. βγαινω λοιπον να ξεκινησω προσπερασεις και με ειχε προφυλακτηρα. με ειχα καλα ομως. με το που τελειωσαν οι προσπερασεις και ενω φαινοταν οτι δεν ειχα αλλη επιταχυνση ο τυπος με περασε σχετικα ανετα. τ αμαξι του ηταν τουμπανο απο πανω μεχρι κατω. ηταν πολυ πολυ δυνατο και ειχε τρομερη επιταχυνση. λεω ασε δε μας παιρνει. παρακατω το ειδα σταματημενο σ ενα περιπτερο και διεκρινα οτι εειχε ενα αρκετα μεγαλο intercooler.αλλα δεν ακουγοταν καθολου σκαστρα.. τον παραδεχτηκα. μετα απο την γεφυρα του ριου προς αθηνα πετυχα αλλα ενα saxo αλλου χρωματος να προσπαθει να με ταπεινωσει. ημουν ηρεμος για να μην πιω τσαι παλι. αλλα κολουσε επιμονα τον προφυλακτηρα μου. τι σκ@τ@ λεω μελι εχει? αλλα αυτος ομως δεν με ειχε με τιποτα. ανοιξα και μετα απο τα 150 και πανω δεν μπορεσε να πλησιασει. εφυγα 4 καροτσες και μπλεξαμε στην κινηση μετα. και απορω. το αμαξι μου ειναι εμφανισιακα τελειως μαμα 1300. τι σκ@τ@ τους κανει και ερχοντε να μουν κανουν πισωκολλητο? ε? :x