Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 12-03-05, 13:54
Το avatar του χρήστη nolis
nolis Offline:
Μέλος

Μοντέλο: Celica TS
Περιοχή: AΘΗΝΑ
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 259
nolis είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Γενικα δεν πρεπει να κολαμε σε τιποτα και αν μπορουμε να βοηθαμε συνανθρωπους πρεπει να το κανουμε.Εγω ειχα παρκαρει με το αυτοκινητο σε νοσοκομειο και το απιστευτω με τρακαραν!!Για καλη μου τυχη ενας νεαρος που ηταν παρον οταν πηγα να φυγω μου λεει ''φιλε σε τρακαρε ο μπροστα''.Μου δινει τα στοιχεια του γιατι ημουν σιγουρος οτι ο μπροστα θα κανει τον αλεκο.Ο κλασικος ο μα#$κας ο ελληνας.Του αφηνω χαρτι με το τηλεφωνο μου και του λεω να παρει.Με περνει τηλεφωνο και μου ελεγε ''εγω δεν σε τρακαρα αλλος ηταν''.Τα περνω και εγω και του λεω αφου εχω μαρτυρα!!Εκει τα εχασε.Εκανε αρνητικη δηλωσει αλλα θα τον παω δικαστικα και θα δει το ονειρο ο αλητης.Παντος δεν πρεπει να κολαμε.Και αλβανος που με τρακαρε πηγα να του ανοιξω το κεφαλι αλλα κρατηθηκα.Ηρθαν οι μπατσοι γρηγορα και εφαγε μηνυση γιατι δεν ισχυει εδω το αλβανικο διπλωμα και θα τον παω και δικαστηριο.Δεν φτανει που τρωνε ψωμι εδω το παιζουν και ιστορια.Αλλο φταιμε εμεις που τους εχω εδω και δεν τους εχουμε στειλει απο εκει που ηρθαν τα αποβρασματα.

http://www.celicaclub.gr
Απάντηση με παράθεση