Φιλε wastegate εισαι εκτος θεματος το internet ισως με χαλαει τα περιοδικα οχι.Φιλε marmel πιστεψε με με μια lotus elise 1.8 122ΗΡ εισαι πισω εως οτου τελικιασει στα 200Κm εκτος αν το αμφισβητεις και αυτο.Και οσο για το 'καραμητρο' μηπως εχεις σκεφτει οτι ισως μεσα στο φορουμ υπαρχουν τετοιοι που εσυ τους αποκαλεις ή απαγορευεται να μιλουν;Φιλε Κωστα δεν καταλαβα τι σε ενοχλησε η αποψη μου;Ναι-ναικος ποτε δεν ημουν, οταν διαφωνω, συγνωμη,αλλα θα το λεω.Και θεωρω οτι ολα τα παιδια εδω μεσα εχουν κοφτερα δοντια το θεμα ειναι να ξερεις που και ποτε θα τα χρησιμοποιησεις.Σταματω εκ μερους μου και αυτη την συζητηση γιατι παλι για κοντρες λεμε, που δεν ειναι το θεμα μας,δεν πιστευω οτι εβρισα ή εθιξα κανεναν και οσο για τις συναντησεις λογω δουλειας και τοποθεσιας δεν μπορω να παραβρεθω.Παντως να ξερετε χρονια ξεπαγιαζα στο 1 γεφυρακι της βουτας οχι τιποτα αλλο αλλα 50μετρα παραπανω εμενα.Και επειδη εχω πει δεν τα παω καλα με τους Η/Υ ακομα δεν εχω καταλαβει τον τροπο να στειλω φωτο απο το corolli και αντε απο την lotus. Φιλικα μητσος οχι μητρος ετσι;
|