Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 16-02-05, 20:14
Το avatar του χρήστη MARMEL
MARMEL Offline:
Αdministrator

Μοντέλο: YARIS 1000 99
Περιοχή: πειραιας
Ευχαρίστησε: 10
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 6 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 1251
MARMEL είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από mechanicaf";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
Επειδη δεν μου απαντησες αν ξερεις καποιο αυτοκινητο παραγωγης (εργοστασιο-μαμα), δεν ξερω πως αλλιως να στο πω,με 122ΗΡ και 800 κιλα με τον πιο κουλο οδηγο να σε περναει να υποθεσω πως δεν το γνωριζεις.Με βλεπεις και επιμενω γιατι πιστευω πως ειναι η απαντηση σε ολα αυτα που λες.Και εγω φιλε μου οτι βλεπω με τα ματακια μου λεω γιατι αν ελεγα παραεξω αυτα που ακουω απο εσενα ακομα θα γελαγανε.Και σου κανω 'κονε' με τα ΥΜΕΤ αν θες να τους πεις 'καραμητρο' να δουμε τους πειραζει;Και αφου δεν περνας τα TS με 7,4 0-100 πως περνας ρε φιλε rally με 155ΗΡ με 6,9 0-100;Διαβασε και κανα περιοδικο που κανουν μετρησεις με δορυφορους για να μην τα λες πως τα βγαζουμε απο το μυαλο μας!Και σε τελικη αναλυση ξερεις κατι;ΒΑΡΕΘΗΚΑ σε οποια συζητηση κανουμε να μας λες 'εγω αυτο-εγω εκεινο' και να το γυριζεις σε δικες σου κοντρες.Αντι να βοηθας πιτσιρικαδες που δεν εχουν την ηλικια σου και τις εμπειριες σου ειτε θα τους τρως ειτε θα αυτοπροβαλεσαι.Τι προσφερεις στο forum παραπανω απο τους αλλους;
φιλε mechanicaf δεν ξερω τι εχεις μαζι μου αλλα αυτα που λες καλυτερα ειναι να τα λες απο τον καφε σε μια συναντηση ετσι για να ξερω με ποιον μιλαω. οσο για τα ραλλυ αν σε περασουν 3-4 μετρα εχασες? δεν υπαρχουν αλλα μετρα μετα? ειναι αυτονοητο οτι ενα ελαφρυ αμαξι θα στην κανει ρε φιλε αλλα οχι και να σε περασει. αναλογα τι θα δεις δλδ. κοιτα δεν εχω παει ποτε με ts απλα ειπα οτι δεν τα φοβαμαι. και υστερα για να τα λεω αυτα ρε φιλε ειμαι σιγουρος για τ αμαξι μου . ειναι φυσικο να μην ειμαι νορμαλ. τωρα τι πεταγεσαι καθε φορε δεν σε καταλαβαινω. ελα σε μια συναντηση να τα λυσουμε ολα αυτα και παντα φιλικα.γιατι ειναι πολλοι που ειναι πασιγνωστοι αλλα δεν τουε εχω δει ποτε. τουλαχιστον εγω. οσο για τους πιτσιρικαδες ειναι λογικο να μην ξερεις αν τους βοηθαω η οχι.οσο μπορω φυσικαδε σε βλεπψ συχνα μεσα φιλε μου. αν δεν τους βοηθουσα δε θα ανακατευομουν σε τετοιες κουβεντες,. το καραμητρο το ελεγα οταν ημουν 16 ετων και με επιαναν οι ζεταδες, τι κολλημα εχεις εσυ με το καραμητρο? σε σενα το ειπα? και μ αρεσει που λες οτι σε καθε σηζητηση που κανουμε οτι λεω εγω αυτο εγω εκεινο. εγω μπαινω καθε μερα και σε βλεπω μια φορα τη βδομαδα φιλε μου. και στην συγκεκριμενη σηζητηση την τωρινη ειπα τιποτα ξαφνικα μονος μου? ειπαν κατι που δε μ αρεσε επειδη το θεωρησα αδικο για τ αμαξι μου και πεταχτηκα το προβλημα σου? τεσπα δεν θα βγαλουμε ακρη απο δω. νευριαζω. στο τελος θα το πεταξω το κομπιουτερ και θα ησυχασω. πειτε οτι θελετε. δεν θα συνεχισω την κουβεντα φιλε.προτιμω να μιλαμε σε εναν καφε σε μια συναντηση.. φιλικα πανος