Θέμα: TS FORUM 2
Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Re: TS FORUM 2
Παλιά 02-02-05, 09:59
liquidCTS Offline:

Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 0
liquidCTS είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Re: TS FORUM 2

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από leon74";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
Ρε παίδες, ειλικρινά τώρα, αν παίζει τόση απογοήτευση γιατί δεν τις πουλάτε? Και γιατί πάτε και δίνετε τόσα λεφτά για να τις φτιάξετε αφού δεν τις γουστάρετε?

Ή πάτε όλοι μαζί και βάλτε τες στον κ..λο των αντιπροσωπειών που τις πήρατε και απειλήστε τους ότι θα βγείτε στις εφημερίδες και τα κανάλια (!!!!)

Πάντως δε νομίζω να είναι όλες οι TS έτσι... Σίγουρα δεν είναι η δικιά μου!
Το ότι τρίζει και ότι μας ενοχλούν ορισμένα πράγματα δεν σημαίνει ότι είμαστε απογοητευμένοι από το αυτοκίνητο (εγώ τουλάχιστον) και ότι η μόνη λύση είναι το πούλημα... Αναφέρουμε και τα αρνητικά του εδώ...

Χθες είχα μια κουβέντα με ένα ξαδέρφό μου (ο Astakos ξέρει) που έχει ένα 156 1.6. Για αρκετή ώρα και για πολλοστή φορά προσπαθούσε να με πείσει ότι αν βγούμε στο δρόμο να πάμε Θεσαλονίκη για παράδειγμα το TS θα τα φτήσει γιατί θα πρέπει να είμαι μεταξύ 5ης και 6ης γιατί δεν θα μπορώ να κρατάω τα χιλιόμετρα σταθερά πάνω από τα 200... Και κάνω πλάκα γιατί μια από τις αρετές του αυτοκινήτου είναι αυτό ακριβώς... οι μεγάλες ταχύτητες και οι καμπές στην εθνική οδό... δεν υπολογίζει βέβαια ο αγαπημένος που ξάδελφος ότι τα 120 αλογάκια του θα παλεύουν για 500 χιλιόμετρα να κρατάνε αυτές τις ταχύτητες... Εχει πλάκα...

So, να ένας ακόμα λόγος που αγαπάω το TS μου και δεν θέλω να το πουλήσω... ο πρώτος είναι ο ζελεδιασμένος τυπάκος στο next Cooper S με την γκόμενα (με το μαλλί από το κομμωτήριο) που νομίζω ότι πήρε Cooper και έγινε τρελός γκαζιάρης!

Cheers!