Θέμα: TS FORUM 2
Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Re: TS FORUM 2
Παλιά 31-01-05, 11:36
Το avatar του χρήστη Ultramar
Ultramar Offline:
Μέλος

Περιοχή: Αγ.Δημήτριος
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 265
Ultramar είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Re: TS FORUM 2

Περί χρώματος....

Παιδιά ψυχραιμία......δεν υπήρχε διάθεση αντιπαράθεσης και κακώς πήρε τόσο μεγάλες διαστάσεις το θέμα...Όπως πολύ σωστά ειπώθηκε, η επιλογή χρώματος είναι καθαρά θέμα γούστου άρα case closed....!!! 8)

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από ΣΠΥΡΟΣ ΔΟΪΚΑΣ";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
Έχω ένα TS μοντέλο ΄02 και ακούω ένα θόρυβο σαν "ξύσιμο",όταν αφήνω γκάζι.Στην επιτάχυνση δεν έχω πρόβλημα.Παρατήρησα όμως πως αν κρατήσω πατημένο το πεντάλ του συμπλέκτη δεν το κάνει.Ξέρει κανείς τι μπορεί να συμβαίνει?Έχει συμβεί σε κάποιον άλλο κάτι παρόμοιο?
Σε κάποια επίσκεψη μου σε εξουσιοδοτημένο service πήρα απάντηση οτι ο θόρυβος προέρχεται από την εισαγωγή αέρα και όχι από το σασμάν......Άντε να βγάλεις άκρη τώρα... yell

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από liquidCTS";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων

Συμφωνώ... οι μόνοι που χάνουν την μπάλα είναι όλοι αυτοί (με mini cooper s, slk, saab, κτλ) που βρίσκονται δίπλα στη μαυρη καλογυαλισμενη corolla (ts) και νομίζουν ότι έχουν δίπλα τους μια corolla με 110 άλογα max... και δοκιμάζουν να ανοίξουν μαζί της... :P :x :x
Έχει όντως μεγάλη πλάκα να ρίχνεις ξύλο σε ανυποψίαστους "γρήγορους" αν και οι περισσότεροι πλέον ξέρουν τι εστί TS και δεν ανοίγουν...

Από πότε το "στρίβειν" έχει οποιαδήποτε σχέση με αρραβώνες και τέτοια άσχετα;