Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 29-01-05, 09:30
Το avatar του χρήστη MARMEL
MARMEL Offline:
Αdministrator

Μοντέλο: YARIS 1000 99
Περιοχή: πειραιας
Ευχαρίστησε: 10
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 6 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 1251
MARMEL είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από mechanicaf";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
επειδη φαινεται οτι παρεξηγησες ορισμενα πραγματα αυτα που εχω να σου πω σε ολες τις παραπανω ερωτησεις που εκανες ειναι ΝΑΙ.Πως αλλιως να ερμηνευσει καποιος εκφρασεις 'η πραξη δεν ειναι οι αριθμοι αλλα η ασφαλτος;' λες να μην γινεται(τον ρωτας) ασημοκαπακο να περασει μαυροκαπακο;Ε οχι φυσικα δεν γινεται!Δεν ρωταει για πειραγμενα.Τετοια θα τον περνανε απο seincento μεχρι νταλικες.Και δεν καταλαβα την αναφορα σου στο αν εισαι νορμαλ ή οχι επειδη δεν το πηραμε μαζι;Ξεχασες φαινεται οτι εσυ ο ιδιος μονο σε p.m απαντουσες το τι εχεις κανει στο αυτοκινητο.Εκτος και αν τα 18 κιλα ροπη που εγραψες εσενα στα βγαζει μαμισιο.Και αν το αυτοκινητο σου σερνεται ή οχι ειναι κατι που αφορα μονο εσενα εγω φιλε Πανο δεν βαζω κοντρες και αν εβαζα δεν θα το ελεγα!Και αν νομιζεις οτι τα γραφω ολα αυτα για να μειωσω το αυτοκινητο σου,συγνωμη αλλα δεν εχεις παρει μυρωδια για τι μιλαω!ΦΙΛΙΚΑ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
δεν βαζω κοντρες
φιλε δημητρη να ξερεις οτι ειμαι σαν τα λαγωνικα και τα παιρνω ολα μυρωδια φιλε. τι σκοπο εχω δλδ να μειωσω τα μαυρα? ποτε. τα σεβομαι.οσο αναφορα το (τον ρωτας ) ηδη επρεπε να ειχες καταλαβεις οτι ειναι ενα ειδος χιουμορ πολυ πολυ φιλικο. πολυ καιρο μιλαω ετσι.(με χιουμορ) ολοι το ξερουν.φιλικα πανος