Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από liquidCTS";p="
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από vaggelis";p="
1+ λιτρο καταναλωση λαδιου σε 4000 χλμ ειναι καλα ?
|
Ε, πολλά είναι! Εγώ καίω 1/4 του λίτρου σε 20.000 χλμ. Το 1 λίτρο στα 5000 χλμ. το έχω ξανακούσει από κάποιον πάντως... με πέτυχε στο δρόμο και με ρώτησε αν καίω... του είπα τα δικά μου και μου είπε 1 λίτρο στα 5000!
Γενικά πάντως αν το ανοίγεις πολύ καίει λαδάκι... όταν το πήγα για δίσκους πάλι μου έβαλαν 200-300 ml.... Σήμερα πήγα για service 45.000 χλμ... θα σου πω σε 7500χλμ. αν θέλει πάλι...
Α, άσχετο... έχει χαλάσει σε κανέναν η τάπα του δοχείου του νερού των καθαριστήρων (εκτός από εμένα και τον astako εννοώ);;; Νομίζω ότι είναι το πιο περιέργο πράγμα που μου έχει χαλάσει ποτέ σε αυτοκίνητο... Και για να το έχει και ο astakos μάλλον είναι προβληματικό κομμάτι (είμαστε και από την ίδια παρτίδα αυτοκίνητα άλλωστε)...
|
Όχι απλά είναι πολλά είναι πάρα πολλά. Φίλε Βαγγέλη πήγαινε στο σέρβις να τσεκάρουν τα φύλλα του ΜΜC αν θυμάμαι καλά (κοινώς τα χιτώνια) ενδέχεται να σου έχουν πάρει καμπυλότητα, και αντί για στρογγυλά να είναι πλέον οβάλ, με αποτέλεσμα να καις λάδι. Αλλάζονται (κανονικά) μέσα στην εγγύηση, είναι εντοπισμένο πρόβλημα μερικών από τους 2ΖΖ-GE. Φιλικότατα, Μήτσος