Θέμα: 4E-FE -> 4E-FTE
Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Re: 4E-FE -> 4E-FTE
Παλιά 02-01-05, 16:30
speedc Offline:
Μέλος

Περιοχή: Πετρούπολη
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 265
speedc είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Re: 4E-FE -> 4E-FTE

Φίλε turbakia η μαμά τουρμπίνα μετά το 1 bar δεν σου προσθέτει κατι το ιδιαίτερο και "ξεφουσκώνει" πολύ γρληγορα αφού την πιέζεις απο πολύ χαμηλά να στροφάρει τρελά σε σχέση με τις προδιαγραφές και σίγουρα την κάνεις πολύ αναξιόπιστη .Με όσους έχω μιλήσει δεν δούλεψαν πάνω απο 6 μήνες στο 1 bar . Ακόμη θα σου έλεγα να προσέχεις το χταπόδι (αν έχεις το μαμά) και το 3ο πιστόνι αφου λόγω κακής σχεδίασης της πολλαπλής σε αυτήν την πίεση "χτυπάει" .

Φίλε nikolas για να δουλέψεις 1 bar με την Τ25 θες να ρυθίσεις μιγμα που σημαινει : μπεκ , τρόμπα βενζίνης , εγκέφαλος (ίσως να την γλυτώσεις με ένα AFR) που μαζί με τον προγραματισμό θέλεις τουλαχιστον άλλα 1500 ευρώ.

Οσο για το πως πήγε το δικό μου project με την Τ25 έχουμε :
κόστος :1300 ευρώ (τουρμπίνα , χτάπόδι , λοιπές σωληνώσεις )
απόδοση : ξυπνάει απο τις 3500 στροφες και δίνει καλά απο τις 4000 έως τις 7000
σίγουρα καλύτερα αλλα και πιο εκμεταλεύσιμα αφου δεν έχεις το ακατάσχετο σπινιάρισμα απο τις 3000 που είχες πριν . Απο την άλλη πάλι το σπινιάρισμα είχε το χαβαλέ του αφου σε γλυστερούς δρόμους νόμιζες ότι είχες WRC . Ταυτόχρονα όμως έχει εντυπωσιακή ροπή χαμηλά λόγω καλύτερης ροικότητας της πολλαπλής , δηλ. ανεβηκα παρνηθα με 2 ατομα και 3η στις 2000-2500 και στις φουρκέτες χωρίς πρόβλημα.
κατανάλωση : σε ήρεμη οδήγηση καίει το ίδιο όταν του πίνω το αίμα περίπου 15% περισσότερο απο πρίν .

Γενικότερα είμαι ευχαριστημένος απο την μετατροπή αλλα δυστηχώς διαπίστωσα οτι ένα σφύριγμα που νόμιζα ότι είναι απο την τουρμπίνα ότι δεν είναι τελικά και πρέπει να ψαχτώ . Το μόνο καλό είναι οτι θα πουλήσω την παλιά μου τουρμπίνα σε καλύτερη τιμή . Παρεπιπτώντως το σφύριγμα σταματάει μόνο με V-Power Racing έχει κανείς υπόψιν του κάτι που μπορεί να βοηθήσει .Το φαινόμενο εμφανίζεται μονο σε σανίδωμα .