Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Re: 1.4 turbo corolla του Faster
Παλιά 28-12-04, 16:52
Το avatar του χρήστη conan22b
conan22b Offline:
Μικρό Μέλος

Μοντέλο: Corolla E12 1.4 2003
Περιοχή: Αθήνα-Κόρινθος
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 268
conan22b είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Re: 1.4 turbo corolla του Faster

- Αναφορικά με τον Μαλιώρα και τον κάθε "Μαλιώρα" έλληνα συνεργείο-"βελτιωτής" :
Έστω και αν μετέχει σε αγώνες η όχι αυτό δεν μου λέει κάτι, καθώς άλλο αγωνιστικό και άλλο καθημερινό αμάξι! Το αγωνιστικό μπορεί και πρέπει να είναι κάθε μέρα στο συνεργείο,τα δικό μου δεν νομίζω και δεν θέλω!

- Αναφορικά με την Ε11 facelift 1,4 :
Δεν ξέρω κάτι για αυτό το αμάξι. Για να λές ότι "τρομοκρατει ακόμη" ,έτσι θα είναι.

Σίγουρα η μετατροπή είναι ήπια και με αυτά που βάζει σε normal χρήματα απλά κολλάω στο ότι το αμάξι δεν έχει δοκιμαστεί πουθενά.Κολλάω δηλαδή σε κάτι που έχει συζητηθεί και στο παρελθόν αναφορικά με του έλληνες μετατροπείς και την αξιοπιστία τους. Δεν νομίζω ο Μαλιώρας(και κάθε Μαλιώρας) πρίν φτιάξει το αμάξι να είχε ένα δικό του το οποίο μετά από έναν αριθμό χ μετατροπών να επέλεγε τελικά μια, την οποία αφού τέσταρε στο δικό του χ καιρό και φαινόταν αξιόπιστη, να την εφάρμοζε τελικά στα δικά μας αυτοκίνητα.Αν και είδα οτί σωστά χρησιμοποιείς την λέξη μετατροπή και όχι την λέξη βελτίωση (Η βελτίωση προηποθέτει ότι το τελικό προιόν όχι μόνο πρέπει να είναι απλά καλύτερο αλλα και να αντέχει).Το Ε11 λογικά θα απετέλεσαι και πειραματόζωο.Ξέρεις αν έχει παρουσιάσει προβλήματα και αν ναι τι είδους(αν ξέρεις και τι εγγύηση δίνει ο Μαλιώρας);

Λόγω της ελληνικής κατάστασης καλό θα ήταν, πιστεύω,η δημιουργία topic στο οποίο να αναφέρουν όσοι εχουν πειραγμένα αμάξια τι μετατροπή έχουν κάνει σε ποιόν,τυχών προβλήματα κ.τ.λ.Αν και δεν μου αρέσει ο όρος, να λειτουργήσουν ως πειραματόζωα για τους υπόλοιπους.(Ελπίζω να μην με πάρετε με τις πέτρες)