Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Re: Στήσιμο... Αναρτήσεις - Μπάρες Θόλων - Αντιστρεπτικές κλ
Παλιά 14-11-04, 19:24
wind Offline:
Υπερβολικά Νέος

Περιοχή: GREECE
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 0
wind είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Re: Στήσιμο... Αναρτήσεις - Μπάρες Θόλων - Αντιστρεπτικές κλ

Παιδιά χρειάζομαι την βοηθειά σας....όποιος γνωρίζει υπεύθυνα και έγκυρα ας μου απαντήσει παρακαλώ....είμαι κάτοχος ενός corolla G6 vvti μοντέλο 2000.Θέλω να αλλάκσω την ανάρτηση και να την χαμηλώσω 3 πόντους....έχω πάει σε τρείς διαφορετικούς 'μαστόρους' και εχω πάρει τις εξής γνώμες:1)O.S.R.A.V & MAD ,2)KONI & APEX ,3)BILSTEIN (μαύρο γιατί κίτρινα δεν βγάζει μου λένε) & H.R, 4)LIP & H.R.
Τώρα εγώ θέλω να χαμηλώσω 3 πόντους αλλά να μην γίνει 'κούτσουρο' το αμάξι και το βασικότερο είναι οτι μ' έχουνε μπερδέψει στο εξής:άλλος μου λέει οτι η bilstein δέν βγάζει γιά το συγκεκριμένο μοντέλο,άλλος μου λέει οτι η koni πλέον τα βγάζει γιά το μοντέλο αυτό και δεν χρειαζεται μετατροπή για την τοποθέτηση τους,'αλλος μου λέει οτι τα bilstein τα μαύρα είναι ελληνικά και δεν λένε μία....και διάφορα τέτοια....όποιος λοιπόν γνωρίζει ας μου πεί ποιό απο τα παραπάνω set είναι καλύτερο γιά να πετύχω τον σκοπό μου (η κάποιο άλλο set της ίδιας περίπου αξίας με τα παραπάνω) καθώς επίσης και το τι ισχύει με τα koni,bilstein.
Σας ευχαριστώ όλους πού θα απαντήσετε.....
Απάντηση με παράθεση