Θέμα: TS FORUM
Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Re: TS FORUM
Παλιά 12-11-04, 00:34
Thrylos7 Offline:
Μικρό Μέλος

Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 258
Thrylos7 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Re: TS FORUM

Λοιπον το πηρα και εχω κανει τα πρωτα 100 χιλιομετρα....και ηρθε η ωρα για τις πρωτες εντυπωσεις :

Εμφανισιακα ειναι πολυ καλο τοσο εξωτερικα οσο και εσωτερικα, και ο κοκκινος φωτισμος του πινακα οργανων και των LCD οθονων ειναι πολυ ωραιος το βραδυ σε συνδιασμο με το μαυρο εσωτερικο.

Τον κινητηρα δεν τον εχω νιωσει ακομα αφου δεν ξεπερναω τις 3.5-4 χιλιαδες στροφες...

Κατι που παρατηρησα ειναι οτι ο λεβιες ταχυτητων ειναι λιγο σκληρος, και η οπισθεν μπαινει λιγο δυσκολα (συνηθως μετα απο 2-3 προσπαθειες.....βεβαια αυτο ειναι ισως και καλο για να μην τη βαζεις καταλαθος οταν θελεις να βαλεις πρωτη)

Επισης, το πενταλ του γκαζιου απεχει πολυ λιγο απο το πατωμα με αποτελεσμα η διαδρομη να ειναι πολυ μικρη και να δυσκολευομαι να το πατησω λιγο.....επσιδη δεν εχω εξοικειωθει και με το συμπλεκτη ακομα, αν το πατησω ελαχιστα μπορει αν μου σβησει, και αν λιγο παραπανω παει χαλαρα στις 4.000 στροφες κατευθειαν...

Παντως με εχει εντυπωσιασει το ποιοτικο εσωτερικο και το γεγονος οτι το αυτοκινητο εχει τα παντα επανω....οτιδηποτε θα περιμενες να βρεις σε ενα ακριβοτερο μοντελο...

Οσο θα κανω περισσοτερα χιλιομετρα θα ανακαλυψω και τον κινητηρα και το κρατημα για τα οποια εχω αγνοια προς το παρον.

Παντως σιγουρα ειναι θετικη η πρωτη εντυπωση και αρχιζω να αναθεωρω που ηθελα να παρω το type-r (σχετικα με το εσωτερικο)
Επισης παροτι ειναι πενταπορστο δεν μπορω να πω οτι δειχνει ασχημα, οι πλαινες ποδιες και η αεροτομη πισω (και το μαυρο χρωμα) κανουν καλη δουλεια σε αυτο το θεμα...