Εξουδιοτημύνα Συνεργεία; Ευχαριστώ Δεν Θα Παρω!
Παίδες καλώς σας βρήκα! Είμαι και γω ένας corolla-maniac, μόνο που αναγκάζομαι να πρωτογράψω στο φόρουμ για κάτι αρνητικό.΄Εχω μια κορόλα 1.4, '02. Πήγα σήμερα για ετήσιο σερβις των 30k χμ. Για κακή μου τύχη πήγα σε εξουσιοδοτημένο κατάστημα,και πιο συγκεκριμένα στην autoland. Όλα καλά και άγια μέχρι που του είπα του τύπου να κοιτάξει τα αμορτισέρ μήπως καποιο ειχε χασει λαδια. Μου απαντάει: "Αυτό κάνω, κοιτάω τις φούσκες των αμορτισέρ, άμα έχει χάσει φαίνεται."!!! Μένω λίγο μαλάκας, αλλά συνεχίζω: "Δε το βάζεις στο μηχάνημα του λέω να είμαστε σίγουροι τι παίζει;" Και πέρνω την απάντηση: "Τι μηχάνημα ρε φίλε, δεν έχουμε αμορτισερόμετρο!!!!!!" Περιτό να πω, ότι ούτε καν ασχολήθηκε να ελένξει χειρόφρενα,κλπ, όπως γράφει το βιβλιαράκι οτι πρέπει να κάνει. Αν εγώ όμως αλλάξω π.χ. τακάκια και μου χαλάσει...η εξάτμιση, θα μου πουν δε στο αλλάζουμε γιατί έβαλες άλλα τακάκια και το απαγορεύει η εγγύηση!! Τελικά μήπως τα εξουσιοδοτημένα της Toyota μας δουλεύουν;;; Λέω μήπως! Α, ξέρει κανεις κανα καλό συνεργείο κοντά στην ιωνία; Γιατι εγώ σ'αυτούς τους κομπογιανίτες δεν ξαναπάω!
|