ναι ok.. kayaba φοράω κι εγώ τώρα! Είναι τα replacement όμως και όχι βελτιωτικά. Πιθανότατα και αυτά που μου λες να είναι απλά replacement αν κρίνω από την τιμή! Μόνο τα ελατήρια που μου είπες ακούγονται βελτιωτικά αφού είναι και τρελά στην τιμή!!!
Θα ήθελα να υπενθυμίσω σε όλους ότι προτάσεις τύπου "ελατήρια τάδε" και "ανάρτηση τάδε" δεν λένε απολύτως τίποτα! Μία μάρκα έχει πάμπολα ελατήρια και πάμπολες αναρτήσεις, το καθένα με διαφορετικά χαρακτηριστικά. Επίσης, αν κάποιος δεν ξέρει να στήνει μια ανάρτηση μόνος του (ελατήριο συγκεκριμένες λίβρες σε συνδιασμό με συγκεκριμένη ανάρτηση συγκεκριμένο bound κλπ.) δεν κάνει κάτι με το να παραγγείλει απλά τις μάρκες και ότι κάτσει!!!!!! ΄Γι'αυτό και δεν βγάζει κανείς άκρη, ο ένας λέει ΄να συνδιασμό ότι είναι the best και ο άλλος το αντίθετο! προφανώς έχουν διαφορετικό συνδιασμό ανάρτησης/ελατηρίου και ας είναι ίδιες μάρκες και στους δύο.
Γι'αυτό είμαι υπέρ των kit (π.χ. apex, bilstein κλπ.) Επίσης θέλει προσοχή το ότι δεν βγάζει κάθε μάρκα kit για όλα τα αυτοκίνητα .....