Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από vask";p="
Δεν έμειναν και πολλά από το παλιό μηχανοστάσιο του Γιώργου...
έχω καινούριο intercooler, πιστόνια/ελατήρια, κουζινέτα, σκάστρα, κολάρα, bleed valve, full service στην τουρμπίνα (έβγαζε τρελό ντουμάνι!) ... κι άλλα πολλά.
Καλούτσικα πάει, το δουλεύω χαμηλή πίεση (το στρώνω ακόμα) κι έχω και κάτι ρυθμίσεις να κάνω ακόμα. Είμαι ευχαριστημένος πάντως.
|
παντως το μοτερ αυτο οσο το ειχε ο γιωργος πανω πηγαινε παρα πολυ καλα γιατι ειχαμε παει πολλεσ βολτες μαζι και πηγαινε σαν διαολοσ!!! ειχε κατι ξεκοληματα!και το μοτερ το πηρες σε ξεφτιλα τιμη μολι 550 ευρω χορις να χρειαζεσαι ηλεκτρολογο οποτε γλυτωνεις ενα καρο λεφτα απο ηλεκτρλογο και αν πετυχεις και κανα καλο! ο γιωργος το ειχε παι σε ενα απο τους καλυτερους! το ιντερκουλερ μηπως το εχεις ακομη μαζι με σοληνωσεις του? αν ναι στειλε μου πμ για να σου πω! σκαστρα τι εβαλες?σκαει καλα?ο γιωργος ειχε της powerchips αλλα του την εκλεψαν ολο το υπολοιπο αμαξι το πηρα εγω μαζι με ζαντες και ολα τα παρελκομενα!πιστονια σφυρηλατα εβαλες??το σερβισ στην τουρμπινα ποσο πηγε?οι 16αρες του ειναι ολα τα λεφτα πανω στο κορολλα![tab:a43f042095]