Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Re: Στήσιμο... Αναρτήσεις - Μπάρες Θόλων - Αντιστρεπτικές κλ
Παλιά 04-10-04, 11:22
Το avatar του χρήστη Ultramar
Ultramar Offline:
Μέλος

Περιοχή: Αγ.Δημήτριος
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 265
Ultramar είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Re: Στήσιμο... Αναρτήσεις - Μπάρες Θόλων - Αντιστρεπτικές κλ

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από DjBac";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
Ερώτηση.. Γιατί κανείς άλλος εκτός από μένα δεν έχει δοκιμάσει τις PSS9?? Η διαφορά στην τιμή δεν είναι μεγάλη, άσχημα λόγια έχω ακούσει λίγα!! Βέβαια δεν έχω ακούσει για Corolla κανέναν!!
DjBac ούτε και εγώ έχω προσωπική εμπειρία από PSS και PSS9 απλά να σου πω ότι με όσους έχω μιλήσει (που γνωρίζουν το αντικείμενο) μου έχουν πει ακριβώς το ίδιο πράγμα...'πολύ απόλυτη ανάρτηση, θα βαρεθείς να κοπανιέσαι ακόμα και στη πιο μαλακή ρύθμιση..'

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Astakos";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
Εμένα αυτή την στιγμή που τις έχω για 8000 χιλόμετρα (βλέπετε δεν οδηγάω ταριφάδικο όπως ο liquidCTS!!! :P ) είναι χαμηλομένες 3,5 πόντους μπροστά και 3 πίσω, και μπροστά είναι σφιγμένες κατά 1,45, ενώ πίσω κατά 1,15.
Σωστό set-up βλέπω ότι έχεις Αστακέ και έχω την εντύπωση ότι κάτι τέτοιο χρειάζεται η CTS...Δε σχεδιάστηκε για να είναι το όπλο του drifter που αλλάζει λάστιχα και silent blocks κάθε εβδομάδα... . Θα ήθελα επίσης να (ξανα)ρωτήσω το forum τι μπορεί να γίνει για να ενισχυθεί η πλευρική στήριξη των καθισμάτων....heeeelp... yell....Καμιά ιδέα ;;;

Από πότε το "στρίβειν" έχει οποιαδήποτε σχέση με αρραβώνες και τέτοια άσχετα;
Απάντηση με παράθεση