Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από G61.3T";p="
Αν καταλαβα καλα, παιζουν ρολο σαν εδρανα του στροφαλου στη μια περιπτωση και του εμβολου στην αλλη. ε?
question
Ευχαριστω για τις πληροφορίες !
loud Άλλος με 4Ε-FΤΕ και προβληματα?
|
Γεια σου φίλε G6 1.3T . Εχώ το G6 και έχω κάνει την συγκεκριμένη μετατροπή εδώ και ένα χρόνο. Το μοτέρ δεν βγάζει προβλήματα και αν αλλάζεις λαδια(συνθετικά) τακτικά (5000χιλ.) δεν θα εχεις ποτέ προβλημα αφου εχώ μιλήσει με πολλούς που του πίνουν το αίμα και είναι όλα οκ.Το πρόβλημα είναι στην τουρμπίνα αφου σύνήθως δεν αντέχει και ραγίζει το μαντέμι στο πορτάκι της wastegate (ρυθμίζει το πόση πίεση θα ανεβάσει η τούρμπίνα) . Ακόμη και μία καινούργια τουρμπίνα συνήθως δεν αντέχει πάνω απο 45000-50000χιλ. Το κακό όμως με την τουρμπίνα μας είναι ότι δεν παράγεται το μαντέμι ξεχωριστά και μόλις σπάσει πρέπει να δώσεις περίπου 1500 ευρώ για καινουργια αφου είναι κατοπιν παραγγελίας , αυθεντικο ανταλλακτικό ΤΟΥΟΤΑ κτλ. Η άλλη λύση είναι να αγοράσεις μια μεταχειρισμένη περίπου 300ευρώ και να προσεύχεσαι να κρατησει κανα χρόνο (όπως έκανα εγώ). Για να βάλεις αλλη τουρμπίνα δες προηγούμενες δημοσιεύσεις μου.
Ακόμη έχω αλλάξει δύο φορές wastegate γιατί η μαμά είναι ψιλοευαισθητη.
Προσωπικά αν γνωριζα για αυτην την κατάσταση με την τουρμπίνα δεν θα εβαζα το συγκεκριμένο μοτερ αλλα το ατμοσφαιρικό 20V . Τώρα για το αν θα πρέπει να προχωρήσεις στην αγορά αυτή θα σου πω απλά ότι αυτός λογικά θα πρέπει να έχει αλλάξει αρκετούτσικά πράγματα για να "δουλεύει" με 150 άλογα απο την αλλη πάλι η μετατροπή γενικώς είναι επίφοβο πράγμα και συνήθως δεν γίνεται με τον σωστό τρόπο γιατί φυσικά κοστίζει . Αν μας έλεγες ακριβώς τι έχει κάνει ίσως να μπορούσαμε να σε συμβουλέψουμε καλύτερα.