Σημερα μετα την συναντηση και με μια ασχημη εμπειρια με τις θερμοκρασιες,ξεκιναω για να βγω Εθνικη να δω τι γινεται...Ξαφνικα και εκει που πηγαινα χαλαρα με 120km

,βλεπω ενα corolla και ενα saxo να ερχονται κομματια και να με προσπερνανε σαν να ημουν σταματημενος

.Αυτη ηταν μια καλη ευκαιρια,να δω τι γινεται με το σασμαν.Ευτυχως υπηρχε αρκετος δρομος μπροστα και δεν ειχε πολυ κινηση.Αρχιζω τα κατεβασματα για να τους πλησιασω και να δω,τι μπορω να κανω.Το μαζεμα αρχισε με το corolla,που ηταν σχετικα ευκολο και εχω βαλει στο στοχαστρο

το saxaκι,που με το υφος του νικητη αρχισε να παιζει επιδεικτικα με τα alarm,μετα το τσαι που κερασε τον Ιαπωνα.Με παιρνει γραμμη οτι πλησιαζω και αρχιζει να παταει τερμα το γκαζι να μου ξεφυγει.Η εκδικιση του ετερου Ιαπωνα,τωρα ξεκινουσε.Αρχισα να τον μαζευω με το στροφομετρο να 7αριζει και να πηγαινει για το επομενο ζυγο νουμερακι...κανω αλλαγη απο 4η σε 5η και αρχιζω να ζουμαρω επικυνδηνα το saxo

.Η γεματη 5η κανει την προσπεραση και ακριβως σε αυτο το σημειο κανω και την αλλαγη σε 6η.Ο τυπος κοιτουσε και προσπαθουσε να καταλαβει τη σχεση εχω στο κιβωτιο

.Τελος αφου του ριχνω μια καροτσα,κανω δεξια και του κανω νοημα να προσπερασει.Απομακρινθηκε με την γευση του κρυο lipton να ειναι πολυ πυκρη question .Καλη του νυχτα,και οχι επειδη πηρε το πιο κοινο auto στην Ελλαδα να νομιζει οτι ειναι ο Makinen.Καλα corollονειρα φιλαρακι.... zzz