Θέμα: Προβλημα ?
Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 16-06-04, 17:56
Το avatar του χρήστη kosttrd
kosttrd Offline:
Κυριλέ Μέλος

Περιοχή: ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 301
kosttrd είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από diafanh-psyxh";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
ναμαι παλι εδω να σας ξαναενοχλησω :O)
λοιπον μετα απο ψαξιμο με τον πατερα μου βρηκα τις εξης λυσεις :
1) αποστολη της πισω δεξια ζαντας στο τορνο για να φαγωθει το offset περι τα 5 χιλιοστα (πραγμα που αποκλειω γιατι αμα μου κανει κανενα κρακ στο δρομο τι κανω???????? η το εχει κανει κανενας απο εσας η γνωστος του κ ολα ηταν οκ????)
2)ενισχηση των αμορτισερ με προσθηκες ελατηρια 80 ευρω
3) αν δεν πετυχει με τις προσθηκες παω για φουσκωμα θολων

αυτο που με προβληματιζει ειναι το εξης.πρωτη μου κινηση ηταν να παω σε αυτον που εβαλα τις ζαντες.μου ειπε να παω να δω αν εχει διαφορα ο πισω δεξια τροχος με τον αριστερο.κατι σαν ευθυγραμμιση δηλαδη.ολα ο τυπος που με εστειλε ο μηχανικος μου τα βρηκε οκ.
παω στον αμορτισερα μηπως κ ηταν απο αμορτισερ κ η απαντηση του ηταν οτι τα αμορτισερ μου ειναι φινα κ το μονο που μπορει να κανει ειναι να μου βαλει τις προσθηκες.
σημερα ξαναπερναει ο πατερας μου απο αυτον που εβαλα τις ζαντες κ του λεει τι κ πως.ε τοτε αυτος του ειπα να κανονησει να τον παρει τηλεφωνο να περασει απο εκει ενα πρωι κατα τις 8 να αφησει το αυτοκινητο ,για να στηλει τη ζαντα κ ειπε θα το φτιαξει αυτος.

το ερωτημα που μου δημιουργηθηκε ειναι το εξης: υπαρχει περιπτωση να ειναι η συγκεκριμενη ζαντα μεγαλητερη?το ρωταω γιατι α) τα μασαγε στον πατερα μου,β) οταν ειχα παει να βαλω τις ζαντες στο υπογειο εψαχνε ποση ωρα κ δεν εβρισκε την 4η ζαντα κ γ) μονο στον πισω δεξια τροχο αντιμετωπιζω το προβλημα.υπαρχει τετοια περιπτωση?

αν ξερει καποιος ασ μου απαντησει σας περικαλω

με εκτιμηση

Κωνσταντινος
Δεν νομιζω να υπαρχει καποια μεγαλυτερη ζαντα στην τετραδα σου Αν συμβαινει κατι τετοιο μονο επαγγελματιας δεν μπορει να χαρακτηριστει,το συγκεκριμενο ατομο Μπορεις να το διαπιστωσεις κοιτωντας,τις διαστασεις των ελαστικων σου