xazaxari, δεν θέλω να σου προτείνω τη μια ή την άλλη λύση και βασικά δε θέλω να πιστέψεις ότι απλά πάω να σου πασάρω to s/w.Ξέρεις πώς είναι αυτά τα πράγματα... άμα μπεις στο κανάλι μετά σε παίρνει το ρεύμα και δεν σταματάς.
Και εξηγούμαι: το sub της Toyota προφανώς ενισχύει το μπάσο (όπως είπα ενισχύει και τα πρίμα το συγκεκριμένο) και βέβαια επεκτείνει την απόκριση του συστήματος και σε χαμηλότερες περιοχές. Αρα κερδίζεις σε μπάσο το οποίο μάλιστα βγαίνει κάτω από τα "οπίσθία" σου, αφού είναι κάτω από το κάθισμα, οπότε το νιώθεις πραγματικά. Επίσης δεν έρχεται από το πορτ μπαγκάζ, οπότε δεν έχεις καθίσματα, εταζέρες και επενδύσεις να "τρίζουν". Βέβαια, επαναλαμβάνω ότι δεν παίρνεις κανένα hi-end σύστημα! Για τα λεφτά του όμως είναι σίγουρα οκ.
Εγώ το έβαλα, το ευχαριστήθηκα για μερικούς μήνες και μετά λέω: "ας κάνω τώρα και κάτι παραπάνω". Πήγα λοιπόν έβαλα καλό ενισχυτή, καλές μονάδες στις πόρτες και προφανώς βελτίωσα και άλλο τον ήχο μου και σε πρίμα και σε μπάσο. Η νέα εγκατάσταση κόστισε όμως 900Ε!!!
Τώρα όμως, θέλω και άλλη βελτίωση, γιατί ο τελικός μου παίρνει από την έξοδο του μαμά ράδιο-CD και το σήμα βγαίνει ήδη αλλοιωμένο. Για να "δείξει" λοιπόν η εγκατάσταση θέλω και μια καλή πηγή. Όμως δεν το έχω αποφασίσει ακόμα, και ο κύριος λόγος είναι ότι δε θέλω να χαλάσω την αρμονία του ταμπλώ...
Ο δρόμος λοιπόν αυτός συνεχίζεται... και σταματά ανάλογα με τα ηχητικά σου κριτήρια ποιότητας! Εγώ θα έλεγα δοκιμάζεις και αποφασίζεις!
|