Θέμα: All About Ice
Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 15-04-04, 13:23
Το avatar του χρήστη leon74
leon74 Offline:
Κυριλέ Μέλος

Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 287
leon74 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Πάντως παιδιά, εγώ συνεχίζω να προσφέρω το εργοστασιακό subwoofer της Toyota που μπαίνει κάτω από το κάθισμα του συνοδηγού και βελτιώνει (και ενισχύει) συνολικά τον ήχο χωρίς κόψε-ράψε.

Μπορείτε να το βρείτε στις αγγελίες και δε λέω περισσότερα εδώ, γιατί ο Djbac θα μου κόψει πάλι τον κ...ο που δημοσιέυω μια αγγελία εδώ.

Θέλω όμως να πω τις εντυπώσεις μου από το s/w. Δεν είναι ένα hi-end σύστημα προφανώς όμως εξαρχής μου έκανε εντύπωση ότι ενισχύει όλο το φάσμα συχνοτήτων, δηλαδή έχει ξεχωριστό ενισχυτή και για τις υψηλές ενώ επεκτείνει την απόκριση στις χαμηλές. Θα έλεγα ότι δηλαδή μπορούσα να ακούσω και διαυγέστερο ήχο από το μαμά ράδιο-CD αλλά, και σημαντικότερο, ότι μπορούσα να το δουλέψω σε μεγαλύτερη ένταση χωρίς τις παραμορφώσεις που έχει χωρίς το s/w.

To χρησιμοποίησα για κάποιους μήνες. Τώρα το αφαίρεσα και έβαλα ενισχυτή DLS και μια τετράδα ηχεία AMEGA με ξεχωριστά woofer-tweeter και για τους πίσω που κόβουν με εξωτερικά crossovers. Συνεχίζω να έχω το μαμά radio-CD και ο DSL παίζει στην έξοδο του ενισχυτή του ράδιο-CD. Δεν έχω καλό αποτέλεσμα για τα λεφτά που έδωσα, αλλά να σας πω την αλήθεια, δεν μου πάει καρδιά να το ξηλώσω... έχει και το trip-computing επάνω.

Η γνώμη μου είναι λοιπόν:

1. Μέχρι 200 Ευρώ, βάλτε το subwoofer της Toyota, μην ξηλώνετε τίποτα. Ηχητικό κέρδος: 40%
2. Μέχρι 500-600 Ευρώ, βάλτε έναν ενισχυτή στη γραμμή του ράδιο CD και αλλάξτε ηχεία. Ηχητικό κέρδος 60%
3. Παραπάνω λεφτά: Κάντε ότι αγαπάτε και μετατρέψτε το Corollaki σας σε κινούμενο CD. Κέρδος ##### %!!!!!
Απάντηση με παράθεση