Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
se ola ta paidia kai ston g6
Παλιά 07-04-04, 21:02
Το avatar του χρήστη ARSEN
ARSEN Offline:
Νεότατος

Περιοχή: PEIRAIAS
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 0
ARSEN είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
se ola ta paidia kai ston g6

sevasta ola ayta pou lete!!!alla katarxin exw na pw ston g6 oti i leksis diikisi kai na ipakoume pou les den nomizw na einai kai oti kalitero!egw pisteyw pws eimaste mia parea edw mesa kai prepi na einai apodektes i gnomes ton melon aloste ta meli kanoun kai to club!prepei na iparxei enas alilosevazmos alios den mporei na litourgei ena club.me to na leme oti prepei na ipakouseis ayta pou lei i diikisi mou thimizei kati apo strato kai den nomizw na simfonei kaneis me ayto!nomizw pws den einai kai poli sovaros logos aytos pou sizitame alla etsi ksekatharizei kai gia to melon !egw pisteyw pws prepei na leme oli tin gnomi mas . kai sto melon an prokipsoun themata gia to club pou tha exoun antithetes gnomes polon melon kalo einai na ginonte kai psifofories(an simfonoun kai ta paidia pou to ktiaksane to club)twra oson afora tous xaraktires pou grafoume,asxoloume me to internet 7 xronia kai me poles wres kathimerina ,eimai melos se pola club kai grafw panta me latinikous,den to lew apo kamia ali apopsi ektos apo to oti exw sinithisei !!!!!fantastite na grafete 7 xronia kathimerina me latinikous xaraktires kai ksafnika na sou lene na to allakseis