Θέμα: 192?
Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 30-03-04, 11:42
Το avatar του χρήστη ΘΑΝΑΣΗΣ
ΘΑΝΑΣΗΣ Offline:
Μέλος

Μοντέλο: ΖΖΕ11
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 274
ΘΑΝΑΣΗΣ είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από BLACKTURBOCOROLLA2000CC
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από ΘΑΝΑΣΗΣ
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από BLACKTURBOCOROLLA2000CC
ρε παιδια το ts τη περιθωρια βελτιωσης εχει γιατι το εχει φιλος και θελει λιγο να το βελτιωσει παντως εγω ειχα πετυχει μια τετοια και τον επαιζα χαλαρα ανοιξε κλεισε γκαζι πρεπει να ηταν μαμα εντελωσ παντωσ το συγκεκριμενο

BLACKTURBOCOROLLA2000CC!! TI COROLLA ΕΧΕΙΣ; ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΗΤΑΝ BODY TS ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ...
φιλε θαναση δεν ξερω αν ξερεις αλλα εχω μια corolla 98 με μοτερ απο gt4 σαν του σπυρου αν το εχεις δει αλλα η δικια μου εχει αρκετα πραγματα ακομα και ειμαι 300+ λες να μην ξερω να ξεχωριζω με τι αυτοκινητο ανοιγω?
παντα φιλικα βασιλης

ΦΙΛΕ ΒΑΣΙΛΗ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ (ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΕΝΟΕΙΤΑΙ) ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ... ΓΙΑΤΙ Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΑΡΕΙ ΜΙΑ ΤΟ '99 ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΑΧΝΕΙ... ΚΑΠΟΥ ΕΚΕΙ ΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΕ (ΓΙΑ ΜΙΑ GT4). ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕΡΙΚΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ.
ΤΩΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΤΕΤΟΙΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ, ΓΙΑ ΠΕΣ,ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙΣ ΠΕΤΥΧΕΙ, ΣΤΗΝ "ΚΑΤΕΧΑΚΗ" ΣΥΝΗΘΩΣ, ΚΑΠΟΙΟ "ΛΕΟΝ 2000 ΦΕΡΜΕΝΟ ΑΠΕΞΩ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙ ΠΩΣ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΥΠΑΕΧΕΙ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ!!!
ΤΙ ΧΡΩΜΑ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΤΟ "ΘΗΡΙΟ" ΣΟΥ...