Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 23-03-04, 19:17
Το avatar του χρήστη konporis
konporis Offline:
Νεότατος

Περιοχή: Ριζούπολη
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 0
konporis είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παρεξήγησες φίλε μου. Δεν αποκαλώ απατεώνες τους αντιπρόσωπους. Απλά λέω ότι η διαφήμιση της Toyota είναι ψευδής. (Αποκαλώ με λίγα λόγια απατεώνα την Toyota Eλλάς!!! :P :P ) Διότι η διαφήμιση της ισχυρίζεται ότι αν εγώ πάω σε οποιαδήποτε αντιπροσωπεία και χρειαστεί να αφήσω το αμάξι μου για κάποιες μέρες, θα μου δώσουν κάποιο άλλο, ενώ αυτό δεν νομίζω ότι ισχύει. Οι αντιπρόσωποι δεν φταίνε σε τίποτα, αν η εταιρεία θέλει να προβάλει στους καταναλωτές κάτι το οποίο είναι πρακτικά αδύνατο να πραγματοποιήσει.
Αν ένας συγκρεκριμένος αντιπρόσωπος διαφήμιζε ότι παρέχει αυτοκίνητο αντικατάστασης, τότε θα απαιτούσα να μου το δώσει, και αν δεν το έδινε τότε θα ήταν απατεώνας. Όσον αφορά τη μήνυση που αναφέρεις (έστω και λίγο ειρωνικά νομίζω) δεν έχω ούτε τον χρόνο ούτε τα χρήματα να κάνω μήνυση στην Toyota, για ψευδή διαφήμιση. Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να το αναφέρω π.χ. στο ΙΝΚΑ και να ενεργήσουν αυτοί όπως ξέρουν. Αν ζούσαμε στην Αμερική με κάτι τέτοιες διαφημίσεις θα βγάζαμε πολλά λεφτά από μηνύσεις πάντως... :P :P