Καλησπέρα από τον ξενιτεμένο... Το όλο θέμα με το αυτοκίνητο αντικατάστασης είναι μία απάτη. Δεν θυμάμαι ποιος μου το έλεγε, αλλά όταν είχε ρίξει το χαλάζι στην Αθήνα (τότε ξεκίνησαν περίπου και οι διαφημίσεις) είχαν πάθει ζημιά κάποια καινούρια toyota τα οποία, λογικά, μετά την επισκευή τους η εταιρεία δεν μπορούσε να τα πουλήσει σαν καινούρια... Προτίμησαν λέει λοιπόν να βγάλουν την διαφήμιση αυτή και να δώσουν κάποια αυτοκίνητα στις αντιπροσωπίες για αυτοκίνητα αντικατάστασης. Τώρα, αν σκεφτείτε πόσος κόσμος έχει toyota, αντιλαμβάνεστε το ακατόρθωτο της όλης φάσης. Επομένως δεν πρέπει να νευριάζουμε αν η αντιπροσωπεία δεν έχει να μας δώσει άλλο αυτοκίνητο, αλλά πρέπει να αντιδράσουμε στην απατεωνίστικη διαφήμιση που βλέπουμε κάθε τρεις και λίγο στην τηλεόραση.
Εγώ την ψορόλλα μου την έχω στη Ρόδο, και τώρα που τράκαρα, αν και χρειάζομαι αυτοκίνητο εκεί, ούτε καν μπήκα στον κόπο να ρωτήσω για αυτοκίνητο αντικατάστασης.
Όσον αφορά στην εξυπηρέτηση, έχω παρατηρήσει και εγώ ότι οι μεγάλες αντιπροσωπίες της Αθήνας (π.χ. στον Κηφισό που πήγαινα παλαιότερα) υστερούν λόγω των πολλών αυτοκινήτων κυρίως, και όχι από έλλειψη ενδιραφέροντος προς τον πελάτη. Στον Πασπαλιάρη που πήγαινα πάντως ήταν κάπως καλύτερα τα πράγματα.