Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 23-03-04, 12:02
Το avatar του χρήστη NyO
NyO Offline:

Moderator

Περιοχή: Νέα Σμύρνη
Ευχαρίστησε: 2
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 371
NyO έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
Στο δικό μου την δευτερη βδομάδα που το είχα μου ξέβαψε ένα σημείο στο νίκελ του λεβιέ. Επίσης απο την μέρα που το πήρα δεν είχε λαμπάκι στο ντουλαπάκι συνοδηγού! Το παω αντιπροσωπεία, ο λεβιές λένε OK άλλαγμα το έχουμε ξαναδεί λέει πολλές φορές, θέλοντας να το παίξει και εξυπηρετικός, μου λέει έχω ένα που είναι απο παραγγελία αλλά θα το βάλω σε σένα. Να σαι καλά του λέω εγώ.... το βάζει και έτσι όπως το κοιτάζω είχε μια λακουβίτσα πάνω! Του το δείχνω...ωχ! λέει μισό λεπτό....και πάει και φέρνει άλλο!!! αχαχαχαχαχα (κατα τα άλλα είχε μόνο ένα :P ). Για το φωτάκι μου έβγαλαν την πίστη! Θα το πληρώσετε λέει γιατί δεν προβλέπεται για το 1.4 φωτάκι! Μα του λέω το λέει στο προσπεκτους! Ναι λέει αλλα απο κάτω στα μικρά γράμματα λέει οτι μπορεί να διαφοροποιέιται ο εξοπλισμός ανάλογα! Όντως κοίταξα όλα τα 1.4 και τις εκθεσης και του συνεργίου...κανένα φωτάκι! Μόνο που στα άλλα δεν είχε καν το καλωδιάκι που παίρνει ρεύμα....το δικό μου είχε!
Ok λέω θα το πληρώσω! Αλλά θα περάσω μια βόλτα με το τιμολόγιο απο TOYOTA HELLAS να τα πούμε λιγάκι! Φεύγει ο μηχανικός, έρχεται μετά απο 2 λεπτά, εντάξει μου λέει θα το τοποθετήσουμε χωρίς επιβαρυνση!
Ηθικό δίδαγμα...
Κι ο Άγιος φοβέρα θέλει φίλοι μου!!!
Αν φοβήθηκαν εμένα που είμουν μόνος μου....φανταστείτε τι έχει να γίνει αν δούν και επίσημη επιστολή υπογεγραμμένη απο τόσα άτομα!

το μέλλον όμως?

Απάντηση με παράθεση