Παίδες μετά από πολύωρη αναζήτηση στα βιβλία φυσικής-χημείας-μαθηματικών-αστρολογίας και μαγειρικής βρήκα τον τύπο και τις μεταβλητές από τον οποίο εξαρτάται η ποσότητα αλλά και η ποιότητα των τριγμών στις Carioles μας...ε Corolles μας.
Έχουμε και λέμε:
(Ατμοσφαιρική πίεση)*(συντελεστής αλατιού του Η2Ο στο παγούρι μας)/(Αριθμός οκτανίων)*(τριβή ολησθήσεως δρόμου)+(ζώδιο κατοικίδίου μας)*%(θερμ 3,14*(περιβάλ-εσωτερικού))-(Km στο οδομετρο-Κm με το πλάι)^2*(ό,τι άλλο σας έρθει)=ΤΡΙΓΜΟΙ (σε db ή και σε σ.ν. (σπάσιμο νεύρων))

:

:

:shock:

:P