Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από DjBac
Όταν είναι κρύο παίζει ξεκινάει από 1100 και μετά από λίγο ζέσταμα σταθεροποιείται στις 600-620..
Το θέμα είναι πως ΔΕΝ παίζει το ρελαντι!!!
Απλά αν είμαι με νεκρά και ανεβάσω π.χ. 3000 και αφήσω γκάζι θα παίσει κανονικά μέχρι τις 1500, εκεί θα μείνει για 1-2 δευτερόλεπτα και μετά θα παίσει ΑΡΓΑ-ΑΡΓΑ εκεί που πρέπει...
ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ λοιπον το ρελαντί!!!
Ο μηχανικός σε μια ΤΟΥΟΤΑ μου είπε να του το πάω από βδομάδα....
|
Ενταξει το ειπα λαθος,μπορει να μην παιζει το ρελαντι αλλα σιγουρα αυτες τις 400rpm που εχεις διαφορα απο τις 1500 μεχρι τις 1100 που κραταει οταν ειναι κρυο ειναι λογικο καμια φορα να στις κραταει 1-2'' αφου δεν γινεται να πεσουν στο μπαμ οι στροφες ακριβως 1100 πως να το κανουμε!Και εμενα οταν ειναι κρυο οταν του δινω ξερογκαζια δεν μου προζαρμοζει κατευθειαν τις στροφες στις 1100 αλλα παιζει η βελονα λιγο πανω λιγο κατω για πολυ ελαχιστο και ερχεται στα ισια του!Λογικο ειναι αυτο...οπως λογικο ειναι και στις 600-650 που κραταει κανονικα ρελαντι οταν ειναι ζεστο να μην τις σκαει παλι μπαμ απλα μεχρι να δωσει εντολη ο εγκεφαλος οτι η πεταλουδα ειναι κλειστη και οτι το αμαξι δεν προχωραει εχει μια καθυστερηση πολυ μικρη και μου κραταει λιγο τις στροφες πιο πανω γυρω στις 900 μεχρι να προσαρμοσει μονο του ρελαντι στις 600-650.
Οσο για τα μπεκ μηπως ακους τις εκτονωσεις απο τον θαλαμο καυσης λογο μεγαλυτερης πυκνοτητας και ποσοτητας του καυσιμου μειγματος σε συνεργασια με την παροχη αερα λογο χωανης και οχι τον ψεκασμο....?Απλες υποθεσεις κανω παντα, αν υπαρχουν διαφωνιες,οπως λεει και ο Δημητρης ειναι δεκτες!!!