Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από BLACKTURBOCOROLLA2000CC
Ρε παιδια μη λεμε οτι θελουμε,προβλημα με αστυνομια υπαρχει και μαλιστα εντονο.Φοραγα στο starlet παλια που ειχα και με ειχανε γραψει πανω απο 10 φορες,27ευρω ειναι παντως
αλλα και σε αυτο εχω λυση,ειχα βγαλει χαρτι απο γιατρο οτι εχω προβλημα με τα ματια μου και καλα(προσοχη ειναι δυσκολο να παρει κανεις χαρτι απο δημοσιο νοσοκομειο οτι εχει προβλημα χωρις να εχει) και δεν πληρωνα τη κληση παρουσιαζομουν στο δικαστηριο και με αθωονανε.
Χαρακτηριστικα θυμαμαι πανω στη κληση γραφετε χαρακτηριστικα(μη ορατοι οδηγοσ και συνοδηγος)
οντως παντως 180 ευρω ειναι αυτη τη στιγμη η τιμη τους και 2 μαγαζια ξερω που μπορει να εχουν αυτο που θελει ο φιλος,ο ενας ειναι δημητρησ παμπριζ στη βουλιαγμενης στο υψος της δαφνης και το αλλο ειναι αργυρουπολη αργυρουπολεως οπως ανεβαινουμε για ηλιουπολη ακριβως στο δευτερο φαναρι στη γωνια
αν θελετε διευθεινσεισ και τηλεφωνα πειτε μου να τα βρω
φιλικα βασιλης
|
Του JX-E12 δεν έχουν πρόβλημα, γιατί οι επιβάτες ΕΙΝΑΙ ορατοί!!!!
Το μαγαζί στην αργυρουπόλεως που λες είναι ο Φάνης ή Μπάμπης??? (Δε θυμάμαι!!! :P :P :P ) ή κάτι τέτοιο!!!!
Εκεί έβαλα τις δικές μου και είμαι δυσαρεστημένος από την τοποθέτηση, αν μου τον είχαν προτείνει!!!