Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 02-03-04, 14:56
Το avatar του χρήστη billlllll
billlllll Offline:
Administrator

Μοντέλο: Corolla E12 Sol 1.4 '02
Περιοχή: Ιωάννινα
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 470
billlllll έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
Πήγα χτες στον Φλαμιάτο στις 10 που είχα ραντεβού και κατά τις 13.30 έπιασαν να ασχοληθούν με το αυτοκίνητό μου ο Bill εκεί γιατί οι υπόλοιποι είναι μη πω τπτ... η κονσόλα μου μέσα είχε σταματήσει να τρίζει οπότε είπαμε να μην την ανοίξουμε... Μου έφτιαξε το ντουλαπάκι, έβαλε και σφουγγαράκια στο πλαστικό αριστερά από το ντουλαπάκι (υποτίθεται το είχαν ξαναφτιάξει ΚΑΙ αυτό) Η πλάκα είναι πως ΕΛΕΙΠΕ μία βίδα από την κονσόλα (στην ίδια αντιπροσωπεία μου το είχαν 'φτιάξει') και οι βίδες που βρίσκονται κάτω από το ντουλαπάκι πίσω από το χειρόφρενο ήταν διαφορετικές και δεν έπιαναν σωστά.(ΕΛΕΟΣΣΣΣ !@#$!%^).
Επίσης μου παρήγγειλε χειριστήρια για το ηχοσύστημα στο τιμόνι γιατί και αυτά μάλλον τρίζουν (γύρω στις 4.000σαλ).

Μένει όμως ένας τριγμός κάπου δεξιά στην κονσόλα που δεν έχω καταφέρει να εντοπίσω ακόμα...

Επίσης η κονσόλα μου πλέον απέκτησε ένα γρατσούνισμα πάνω της (κάποιο εργαλείο άφησε κάποιο μαστόρι φαίνεται :x )

Ρε παιδιά τι καραγκιοζιλίκια είναι αυτά....

Τέλος μου είπε ο αρχιμάστορας εκεί πως θα πάει σε άλλη αντοπροσωπεία της ΤΟΥΟΤΑ στην πειραιώς και αποφάσισα να τον ακολουθήσω... μου είπε πως εκεί είναι πιό οργανωμένοι και δεν γίνεται αυτό το μπάχαλο....
Απάντηση με παράθεση