Φίλοι μου. Οι περισσότεροι απο εμάς που αγόρασαν Toyota πήγαν σε αυτή τη φίρμα όχι για κανένα άλλο λόγο αλλά για την μακρόχρονη εγγύηση που δίνει. Ναι καλά τα προϊόντα της, αλλά πιστέψτε με στα 20 χιλιάδες ευρώ που πουλάνε την καινούργια τους 1600άρα κουδουνίστρα, γιατί περί κουδουνίστρας πρόκειται, κακά τα ψέματα, υπάρχουν και άλλες πολύ καλύτερες επιλογές. Απο την άλλη βγαίνεις και διαφημίζεις πάνω απο 10 φορές το 24ωρο ότι παρέχεις το τέλειο service και αυτοκίνητο αντικατάστασης. Μόνο η διαφήμιση κοστίζει ένα αυτοκίνητο την ημέρα και βάλε. Και γιατί τα κάνουν όλα αυτά. Μα για να προσελκύσουν πελάτες. Και πας εσύ ο μπισπιρίκος μες τη καλή χαρά και του λές δώστε μου αυτό που διαφημίζετε κατά κόρον καθημερινά, και εκείνοι σου λένε άλλα λόγια να αγαπιώμαστε. Και κάτι ακόμα, δεν θα χρειαζόντουσαν να διαθέτουν κανένα στόλο, αλλά οργάνωση. Οταν για παράδειγμα εγώ έχω κλείσει ραντεβού για κάποια εργασία που εκ των πραγμάτων θα χρειαστεί τουλάχιστον 2-3 μέρες να κρατήσουν το αυτοκίνητο και αυτό το γνωρίζουν ένα μήνα πρίν. Τι κάνουν? πως οργανώνονται? Θα μου πείς ότι θα αραδιάσουν ότι αράδιασαν και σε μένα και πάει και τελείωσε. Ομως εγώ, εσύ ο καθένας μας δεν γνώριζαν πρίν 2-3 χρόνια το αυτοκίνητο αντικατάστασης. Εκείνοι το λανσάρανε. Τώρα γιατί το αρνούνται? Και κάτι ακόμα, το αν τρακάρω ή όχι αυτό είναι δική μου δουλειά. Πάω το αυτοκίνητό μου στην Toyota για αυτά που μου προσφέρει, αλλοιώς θα πήγαινα στον μάστρο-Φώτη που θα μου το επισκεύαζε στα μισά λεφτά. Και στον πάτο της γραφής γιατί δεν διευκρινίζουν κάτω απο ποιές προυποθέσεις δικαιούσαι αυτό που διαφημίζουν. Ας είμαστε λοιπόν σοβαροί! Ξέρετε κάτι, αν όλα αυτά γινόντουσαν απο κάποιο εξουσιοδοτημένο συνεργείο, ίσως και να μην έδινα και μεγάλη σημασία. Αλλά από την μαμά Toyota?
|