Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 16-02-04, 14:12
Όλγ@ Offline:
Νεότατος

Περιοχή: Πάτρα
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 0
Όλγ@ είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Καλώς σας βρήκα!
Η αλήθεια είναι ότι με ενδιαφέρει πάρα πολύ η εμφάνιση,αν και θα με πειράξει να μην ανοίγει όπως πριν γιατί άφηνα αρκετά της κατηγορίας μας πίσω στα φανάρια !Αλλά τι να κάνουμε, δε γίνεται να τα έχουμε όλα!Δεν ξέρω τι γίνεται Αθήνα,αλλά εδώ στην Πάτρα είναι ελάχιστα τα φτιαγμένα corollakia, και δεν έχουμε και πολλές επιλογές σχετικά με τις εταιρείες που θα κάνουν τη "βελτίωση".
Τώρα σχετικά με το κουστούμι στάθηκα αρκετά τυχερή.Σύμφωνα με αυτά που μου είπαν από το μαγαζί υπάρχει μία ιαπωνική εταιρεία και τους ζητάει να βρουν ένα ιαπωνικό και ένα ευρωπαϊκό αυτοκίνητο να δοκιμάσουν τα κουστούμια και αν αρέσει στους ιδιοκτήτες και στην εταιρεία να ξεκινήσει η συνεργασία,και εμείς που θα προσφέρουμε τα αυτοκίνητα μας να τα πάρουμε σε τιμή κόστους με σκοπό να διαφημιστούν οι δύο εταιρείες.Το θέμα είναι ότι δεν έχουν ιδέα πως θα είναι το κουστούμι.Τέλοσπαντων,θα το δούμε σε ένα μήνα. Μέχρι τότε ελπίζω να έχω καταλήξει σε ζάντες πράγμα που το θεωρώ πολύ δύσκολο.
Θα πάω μια βόλτα αύριο να τους ρωτήσω πιο αναλυτικά (και πιο προσεκτικά) και θα σου πω ακριβώς ονόματα.
Τώρα άλλη μία απορία: αν μεγαλώσει η διάσταση της ζάντας και μικρύνει το πέλμα δεν θα έχει την ίδια διάμετρο;Απλά θα φαρδύνει,σωστά;
Και κάτι άλλο,το corollaki της φωτογραφίας δικό σου είναι; Είναι κουκλί!