Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από DjBac
Κατά τη γνώμη μου περισσότερους τριγμούς θα έχεις αν έχεις πιο πολύ μπάσο από τα ΗΧΕΙΑ....
Με ένα crossover το λύνεις αυτό το πρόβλημα..Έτσι όμως θες subwoofer!!!
Καλό είναι να μη γίνει ΜΟΝΟ αλλαγή tweeter γιατί μετά θα ακούς μόνο ψηλές!!!  Κάτι πολύ σπαστικό!!! 
|
Δηλαδη αν αλλαξω τα μπροστα ηχεια και βαλω ενα οβαλ πισω θα εχω τοσο πολυ μπασο που θα γεμισω τριγμους?Η θεωρεις οτι τα εργοστασιακα ηχεια στις πορτες δεν βγαζουν καθολου μπασο, γιατι εμενα μου φαινονται αρκετα καλα για μαμισια, απλα δεν εχουν ελεγχο!Με ενα καλο διαιρουμενο πιστευω οτι θα εχω πιο σφικτο και ελεγχομενο μπασο.Για την εταζερα πιστευω οτι θα εχω σιγουρα τριγμους, αλλα μονο με αυτο το τροπο θα εχω λιγο εχτρα μπασο!Αν και παλιοτερα με ειχες προβληματισει να βαλω 16αρι στις πισω πορτες.Αλλα να ανοιξω ολες τις πορτες???Χαθηκαμε απο τους τριγμους!!!!!!!!!
Sub δεν προκειται να βαλω ουτε ενισχυτη.Ψαχνω ενα πολυ ευαισθητο ηχειο για μπροστα -πισω και αυτο ειναι ολο.Η πηγη με ικανοποιησε αρκετα
Οσον αφορα τα τουιτερ, πιστευω η αλλαγη να γλυκανει λιγο τις ψηλες που τωρα ειναι σκληρες μιας και το μαμισιο δεν ειναι και τιποτα σπουδαίο.Το ιδιο ειχα κανει και στο κλιω που εχω και ειχε επιτυχια σε πρωτη φαση.Θα δουμε!!!!