Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 09-02-04, 23:41
Το avatar του χρήστη xazaxaris
xazaxaris Offline:
Νεότατος

Περιοχή: Άρτα
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 265
xazaxaris είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Εδω και μια βδομαδα εχω και γω στην κατοχη μου μια 5θ 1.6 και μεχρι στιγμης δεν εχω παραπονο.Ενας θορυβος απο την ζωνη του οδηγου που δεν εχω κατσει να ασχοληθω ακομα.Παντως εν συγκριση με το 307 του πατερα μου και το φοκους του αδερφου μου το αμαξι ειναι σαφως πιο ποιοτικο και ειδικα στο τομεα της αναρτησης οπου η κυλιση που προσφερει ειναι κορυφαια!!Περνας απο λακουβες χαντακια εγκαρσιες και δεν ακους τιποτα απο την αναρτηση!Οδηγησα το 307 για λιγο χτες και μου φανηκε σαν καρω, με την υστερηση απο το ηλεκτρονικο γκαζι τον απαραδεκτο μοχλο ταχυτητων και το βαρυ(σε σχεση με κορολα) τιμονι!!
τελοσπαντων, ειχα σκοπο να αλλαξω τα ηχεια στις μπροστα πορτες αλλα με αυτα που ακουω απο εδω μπορω να πω οτι φοβηθηκα!!Αν ειναι να αλλαξω τα ηχεια και να γεμισω τριγμουσ απο τις πορτες, αστο καλυτερα.Μονο τα τουιτερ και ηχεια στην εταζερα!!
Δεν ξερω παντως, μηπως ομως υπερβαλεται λιγο με τους τριγμούς?
Ολα τα αυτοκινητα της κατηγοριας εχουν τριγμους.Αν θελετε να γλιτωσετε απο δαυτους δυστυχως χρειαζονται πολλα ευρω και παλι με το χάλι των ελληνικων δρομων, αμφιβαλλω!!
Αυτα τα λιγα και απο εμενα!!
Απάντηση με παράθεση