Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από stelios
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από nikolas
file mporei na epeses se problhmatiko aytokinhto. sthn antiprosopeia phges ? gia mena dyo lyseis yparxoyn h poyla to, h symbibasoy me ta triximata. mhpos eisai yperbolikos. pantos kai emena moy fenete poly akribh h 1600 corolla
|
Φίλε μου Νικόλα. Δεν ξέρω αν έπεσα σε προβληματικό αυτοκίνητο. Αλλά απο ότι διαβάζω και σε αλλα forum τα ίδια προβλήματα ακούγονται πάνω-κάτω. Σύγουρα τα αυτοκίνητα που συναρμολογούνται τώρα ίσως έχουν απαλλαγεί απο αυτού του ίδους τα προβλήματα. Το αυτοκίνητο αυτό το επέλεξα αφού είχα συμβιώσει με την Corolla XLI του 1996, και ήμουν κατενθουσιασμένος. Είμουν δε σύγουρος ότι πηγαίνοντας σε ποιό καινούργιο μοντέλο θα είχα όχι μόνο την ποιότητα κατασκευής του παλαιοτέρου μοντέλου, αλλά πολύ περισσότερα. Αλλά τελικά δεν ήταν έτσι τα πράγματα. Και βέβαια μπορεί η μηχανή του να λέει 110 άλογα, αλλά δεν το τσαγανό της παλαιάς 1600άρας. Αν το συγκεκριμένο μοντέλο το είχα πληρώσει στα 13 με 14 χιλιάδες ευρώ δεν θα είχα κανένα πρόβλημα. Αλλά ένα αυτοκίνητο που κάνει 20 χιλιάδες ευρώ δεν δικαιολογείται να έχει τέτοιες κατασκευαστικές ατέλιες. Εχω δε πάει αρκετές φορές στην αντιπροσωπεία, και δεν λεω οι άνθρωποι κάνουν τα πάντα για να με εξυπηρετήσουν, αλλά τα προβλήματα δεν λύνονται. Το έχω σκεφτεί να το πουλήσω, αλλά είναι μόλις 18 μηνών αυτοκίνητο και εκ των πραγμάτων θα χάσω πολλά. Ετσι αναγκάζομαι να συμβιώνω με τα ανόητα προβλήματά του που για μιά ακόμη φορά είναι απαράδεκτα για τα λεφτά που πουλιέται!
|
ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΚΙ ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΕ ΄ΣΕΝΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΕΠΙΜΟΝΗ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΤΕΛΙΚΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΟΥΚΛΑ. ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΘΗΚΑ ΒΕΒΑΙΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΟΙ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΑΠΕΙΡΕΣ ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΘΕΛΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΡΗΞΙΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΕΙΞΕΙΣ ΤΗΝ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΠΑΣ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΕΥΓΕΝΙΚΟΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΧΑΡΑΜΙΣΟΥΝ ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΠΙΣΩ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ Π.Χ. ΤΟ ΤΡΙΞΙΜΟ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΑ ΤΟΥ HI FI ΔΙΟΡΘΩΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΕΝΟΣ ΕΙΔΟΥΣ ΣΙΛΙΚΟΝΗΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΙΞΙΜΑΤΑ ΣΤΟ ΤΑΜΠΛΟ ΕΜΕΝΑ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΜΟΝΩΣΟΥΝ. ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ XLI HTAN ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΤ΄ΑΡΧΑΣ ΕΙΧΕ 115 ΑΛΟΓΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕΙΩΝΑΝ ΤΗΝ ΙΠΠΟΔΥΝΑΜΗ ΧΑΡΙΝ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΔΗΓΙΑ EURO123456789