Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από john
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από ΜΑΡΙΟΣ
|
ΣΥΖΗΤΗΣΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΜΕ ΕΝΑΝ ΓΝΩΣΤΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΟΛΑ ΤΑ 16VALVIDA ΑΡΓΟΥΝ ΝΑ ΣΤΡΟΦΑΡΟΥΝ ΕΓΩ ΑΠ’ ΟΣΟ ΘΥΜΑΜΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΑΛΛΟ 16ΒΑΛΒΙΔΟ ΑΛΛΑ ΘΑ ΚΟΙΤΑΞΩ ΝΑ ΚΑΝΩ TEST DRIVE TO AVENSIS H TO MEGANE H ΤΟ GOLF
|
Δεν νομίζω ότι αργούν καθόλου. Εγώ που είχα την Corolla XLI του 1996 με το 16βάλβιδο μοτέρ, ποτέ μα ποτέ δεν με πούλησε όταν της ζήτησα το κάτι παραπάνω, ενώ αντίθετα σήμερα με την 1600 Sedan, ε! δεν είναι και ότι το καλύτερο. Τώρα απο τριγμούς και κοπανήματα άλλο τίποτα. Δε λέω το αυτοκίνητο πραγματικά καταπονείται στα Ελληνικά οδοστρώματα, εκτός αυτό της Αττικής οδού, που κάθε φορά που το περνάω νομίζω ότι άλλαξα αυτοκίνητο. Τέλος πάντων η προσωπική μου άποψη είναι ότι η σημερινή Corolla υπολοίπεται μακράν σε ποιότητα και νεύρο απο τις XLI που αν και 1300άρια μοτέρ είχαν πολύ ποιό τσαγανό απο τα vvti. Μα την αλήθεια το έχω σκυλομετανιώσει που έδωσα το πραγματικά καλό XLI αυτοκίνητο για το σημερινό vvti κάρο!